#mesqueunaescola

Dijous, 15 de Març de 2018

19:00h - 20:30h

El proper 15 de Març, a les 19 hores, organitzarem la sessió tècnica "La nova era de la intel·ligència artificial: azure i serveis cognitius", que serà conduïda per Daniel Palma, expert en Azure, serveis cognitius i anàlisi del sentiment.

Sempre ha estat en boca de molts tot el que engloba la intel·ligència artificial. Amb Azure i els seus serveis cognitius, aquest terme es porta a la seva màxima expressió, aconseguint que les màquines ens puguin entendre.

Estem entrant a una nova època en la qual és crucial poder prendre decisions en qualsevol moment crític, i que tinguem accés a les nostres dades des de qualsevol lloc. A més, cada vegada és més necessari saber què opinen els nostres clients, ja que les xarxes socials han adquirit gran importància, i una crítica pot provocar pèrdues instantànies.

Anàlisi de sentiments, reconeixement facial, transcripció de la veu a text o anàlisi de vídeos en temps real són algunes de les funcionalitats que ens van a facilitar aquests serveis, per aportar més intel·ligència i així poder prendre millors decisions per a la nostra empresa, a més d'aportar major valor afegit a les nostres dades i poder conèixer què opinen de nosaltres.

Al llarg de la sessió tècnica es mostraran exemples de diferents projectes en Business Intelligence en els quals s'han implementat els serveis cognitius, i es parlarà dels serveis que Azure ens proporciona per donar resposta a les necessitats plantejades.

Es tracta d'una activitat gratuïta, però cal que confirmis la teva assistència enviant un missatge de correu electrònic a la nostra secretaria (informatica@eug.es)

Localització

Avinguda de la Generalitat, 202-206, Sant Cugat del Vallès, Espanya
La nova era de la intel·ligència artificial: azure i serveis cognitius

Avinguda de la Generalitat, 202-206, Sant Cugat del Vallès, Espanya

Categories