#PreinscripcióUniversitària

Dimarts, 05 de Juny de 2018 - Dilluns, 02 de Juliol de 2018

Si el proper curs 18/19 vols iniciar un Grau Oficial Universitari en Infermeria, Fisioteràpia o Enginyeria Informàtica, volem posar a la teva disposició tota la informació que necessitis per ajudar-te a triar el teu futur acadèmic i professional.

A les Escoles Universitàries Gimbernat, a més de gaudir de formació d'alt nivell, des del primer dia rebràs una atenció personalitzada.

Només has de realitzar la preinscripció universitària online del 5 de juny al 2 de juliol, a través de l'Oficina de Preinscripció Universitària de la Generalitat de Catalunya.

Per a dur a terme la preinscripció, hauràs de registrar-te amb el teu identificador d'usuari (DNI, NIE o Passaport) i seleccionar els graus universitaris que desitges realitzar, per ordre de preferència, indicant el codi d'estudi, com es mostra a continuació.

Codis dels nostres Graus Universitaris

Una vegada realitzada la preinscripció, i sempre que el termini estigui obert, podràs modificar les teves preferències. Quan s'assignin les places, es tindrà en compte l'última modificació introduïda.

Localització

Escoles Universitàries Gimbernat i Tomàs Cerdà UAB, Avinguda de la Generalitat, Sant Cugat del Vallès, España
Preinscripció Universitària

Escoles Universitàries Gimbernat i Tomàs Cerdà UAB, Avinguda de la Generalitat, Sant Cugat del Vallès, España

Categories


Etiquetes