Dissabte, 11 de Maig de 2019 - Divendres, 13 de Setembre de 2019

10:00h - 23:00h

CFGS Desenvolupament Apliacions Multiplataforma (orientació Business Intelligence)

A partir de setembre d'aquest any ampliem la nostra oferta de Cicles Formatius en el nostre CAMPUS DE SANT CUGAT (*) amb el CFGS de Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma (orientació Business Intelligence), que a més de la formació del Cicle de Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma, inclou una formació específica en projectes informàtics de Business Intelligence (BI). Les solucions informàtiques de BI, a partir del tractament de dades i la seva estructuració, permeten millorar el procés de presa de decisions a les empreses.

Es trata d'una orientació pionera a Catalunya que enriqueix les sortides professionals dels seus graduats, els que poden realitzar el seu treball tant en l’àrea de desenvolupament d’aplicacions informàtiques (intranet, extranet i Internet) com en projectes de Business Intelligence. Algunes de les posicions que poden ocupar son:

  • Programador/a d’aplicacions informàtiques per a la gestió empresarial i de negoci
  • Programador/a d’aplicacions per a dispositius mòbils (APPs)
  • Programador/a i tècnic/a informàtic/a en projectes de Business Intelligence

Pots ampliar la informació en la pàgina WEB del Cicle Formatiu, o si ho prefereixes, a través d'una entrevista personal, en la que a més de rebre informació detallada sobre els estudis, podrem atendre't de manera personalitzada per a resoldre els dubtes que puguis tenir, i com no, fer una visita a les instal·lacions.

Sol·licita més informació

(*) Escoles Universitàries Gimbernat

Avinguda de la Generalitat, 202-206,
08174 Sant Cugat del Vallés
93 589 37 27 (extensió 4)  e-mail: informatica@eug.es

Localització

Categories