#PortesObertesEUG

Dimarts, 09 de Març de 2021 - Dissabte, 20 de Febrer de 2021

La situació generada per la crisi sanitària de la Covid-19 no ens permet celebrar les Jornades de Portes Obertes de manera presencial. Per substituir-les, organitzem dues sessions informatives online per donar a conèixer les singularitats dels graus oficials d’Infermeria, Fisioteràpia i Informàtica i Serveis que impartim al campus de Sant Cugat del Vallès.

A cada sessió hi haurà una presentació de cadascun dels tres graus, on oferirem informació sobre els objectius formatius de les titulacions, els plans d’estudi i les sortides professionals.

També tindràs accés a continguts audiovisuals que et mostraran les sessions pràctiques que realitza l’alumnat i les nostres instal·lacions.

Les sessions tindran lloc els dies:

Dijous, 18 de febrer a les 18 h.
Dissabte, 20 de febrer a les 10 h.

 

Estiguis inscrit o no, encara estàs a temps de participar. Només cal que cliquis a sobre de la sessió corresponent als estudis en què estàs interessat/da (en la finestra emergent, selecciona "unirme a la WEB")

 

Sessió 20 de febrer (10 h)

Si no pots assistir, facilita’ns les teves dades de contacte mitjançant el següent formulari i en breu t’enviarem informació sobre els estudis en què estàs interessat/da.

Categories