• Descripció del títol

 • Titulació
  Tècnic/a Superior*
 • Estudi
  CFGS*
 • Tipus
  Títol Oficial
 • Inici
  Setembre*
 • Durada
  2 cursos*
 • Preu de cada curs
  3.800 €*
 • Modalitat
  Presencial
 • Idiomes
  Cat / Cas
Presentació de l'estudi

El Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS) en Desenvolupament en Aplicacions Multiplataforma (DAM), orientació en Business Intelligence (BI), et capacitarà per desenvolupar, implantar, documentar i mantenir aplicacions informàtiques multiplataforma, utilitzant tecnologies i entorns de desenvolupament específics i garantint l’accés a les dades de forma segura i amb els criteris d’usabilitat i qualitat exigibles.

A les competències pròpies del cicle en DAM s’hi afegiran les derivades de la formació especíifica que rebràs per poder participar en el desenvolupament de projectes relacionats amb la BI.

La trascendència de la BI

La Business Intelligence (BI) s’ocupa de tot allò que fa referència a l’ús d’eines i infraestructures que serveixen per analizar la informació en l’àmbit empresarial i optimitzar-ne les decisions i el rendiment que se n’obté.

La seva trascendència, en plena era digital, és enorme, donat que prendre decisions estratègiques adequades en base al Big Data marca la diferència entre els models de negoci de les empreses i permet reduir-ne el marge d’error.

Grups de 20 alumnes

El professorat que tindràs està format majoritàriament per professionals en actiu i t’oferirem un tracte basat en el seguiment i atenció personalitzada en grups d’un màxim de 20 estudiants.

Anar a la universitat

Les Escoles Universitàries Gimbernat, a les quals està vinculat Gimbernat Formació, ofereixen un grau exclusiu al sistema universitari català, Informàtica i Serveis, al qual pots optar si, un cop aconseguit el títol de tècnic superior, vols ingressar a la universitat. El CFGS en DAM convalida crèdits als que es matriculen al grau.

El cicle s’alimenta de les sinergies derivades de l’existència de l’oferta de formació professional i universitària en el mateix campus.

Un centre ben comunicat

Formació forma part del campus de les Escoles Universitàries Gimbernat, al nord de Sant Cugat del Vallès, a 5 minuts a peu de l’estació de Sant Joan dels Ferrocarrils de la Generalitat.

El centre té un accés gairebé directe des de l’autopista AP-7 (B-30), tant si es ve de Barcelona com de qualsevol altra destinació que tingui connexió amb aquesta via ràpida.

També es troba a prop del nucli urbà i del casc antic de Sant Cugat, a 10 minuts amb cotxe del monestir.


PREINSCRIPCIÓ:
Si estàs interessat/da en inscriure't contacta amb la nostra secretaria: cicles.formatius@eug.es
Preinscripció