• Descripció del títol

 • Titulació
  Tècnic/a*
 • Estudi
  CFGM*
 • Tipus
  Títol Oficial
 • Inici
  Setembre*
 • Durada
  2 cursos*
 • Preu
  3.500 €*
 • Modalitat
  Presencial
 • Idiomes
  Cat / Cas
Presentació de l'estudi

L’únic Cicle Formatiu de Grau Mitjà (CFGM) de la família d’Informàtica i Comunicacions, Sistemes Microinformàtics i Xarxes, s’estructura en dos cursos acadèmics. El primer et capacitarà per muntar i mantenir equips informàtics i et familiaritzarà amb l’ús de tot tipus d’aplicacions ofimàtiques i amb la configuració de sistemes operatius i de xarxes locals. Al llarg del segon any, adquiriràs coneixements sobre sistemes operatius en xarxa, seguretat informàtica i aplicacions web.

A més a més, podràs formar-te en empreses del sector, on adquiriràs experiència durant 500 hores.

Un tutor per alumne

Gimbernat Formació és l’únic centre educatiu de Sant Cugat del Vallès que imparteix aquest cicle formatiu. T’oferim un tracte personalitzat basat en l’acompanyament per part d’un tutor que farà un seguiment dels teus progressos des que t’incorporis al cicle per tal de millorar el teu rendiment acadèmic i, si així ho decideixes, orientar-te en l’etapa de transició cap al món professional.

Professionals en actiu

El professorat del cicle està format majoritàriament per professionals en actiu i, com a estudiant de Gimbernat, podràs fer ús d’aplicacions, eines de desenvolupament i materials certificats oficialment per companyies com Microsoft, Oracle o IBM.

Cursar un CFGS

Sistemes Microinformàtics i Xarxes es troba entre els cicles de grau mitjà amb més graduats que, un cop han completat aquests estudis, cursen un Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS). A Gimbernat tindràs la possibilitat d’accedir als CFGS en Desenvolupament d’Aplicacions Web i Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma, dels quals oferim especialitzacions professionals innovadores.

Grups de 20 alumnes

El professorat que tindràs està format majoritàriament per professionals en actiu i t’oferirem un tracte basat en el seguiment i atenció personalitzada en grups d’un màxim de 20 estudiants.

Estudis universitaris

Les Escoles Universitàries Gimbernat, a les quals està vinculat Gimbernat Formació, ofereixen un grau exclusiu al sistema universitari català, Informàtica i Serveis, que pots escollir si més endavant decideixes fer el salt a la universitat.

El cicle en Sistemes Microinformàtics i Xarxes s’alimenta de les sinergies derivades de l’existència de l’oferta de formació professional i universitària en el mateix campus.

Un centre ben comunicat

Gimbernat Formació forma part del campus de les Escoles Universitàries Gimbernat, al nord de Sant Cugat del Vallès, a 5 minuts a peu de l’estació de Sant Joan dels Ferrocarrils de la Generalitat.

El centre té un accés gairebé directe des de l’autopista AP-7 (B-30), tant si es ve de Barcelona com de qualsevol altra destinació que tingui connexió amb aquesta via ràpida.

També es troba a prop del nucli urbà i del casc antic de Sant Cugat, a 10 minuts amb cotxe del monestir.


PREINSCRIPCIÓ
Si estàs interessat/da en inscriure't contacta amb la nostra secretaria: cicles.formatius@eug.es
Preinscripció