• Descripció del títol

 • Titulació
  Tècnic/a Superior*
 • Estudis
  CFGS*
 • Tipus
  Títol Oficial
 • Inici
  Setembre*
 • Durada
  2.000 hores*
 • Preu
  3.800 €*
 • Modalitat
  Presencial
 • Idiomes
  Cat / Cas
Presentació de l'estudi

El Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS) en Desenvolupament d’Aplicacions Web (DAW), perfil professional en Bioinformàtica, de dos anys de durada, et formarà com a tècnic superior informàtic capaç de desenvolupar, implantar i mantenir tot tipus d’aplicacions web. També et capacitarà per utilizar les eines que es fan servir en projectes bioquímics, biomèdics i d’informàtica sanitària, així com en el tractament estadístic de grans volums de dades. I et permetrà assistir els investigadors en la consulta i extracció d’informació de bases de dades mèdiques, biològiques i químiques.

Centre pioner

Gimbernat Formació va ser el primer centre en programar, el curs 2015-2016, aquest cicle innovador, a partir de la col·laboració amb la Bioinformatics Barcelona Association (BIB), que havia alertat de la urgència de formar aquest tipus de professionals per proveir les necessitats del sector.

Cinc anys després que s’estrenés, Gimbernat Formació continua sent l’únic centre privat de Catalunya que imparteix el perfil professional en Bioinformàtica del cicle en DAW.

Alta ocupació

L’estudi d’Inserció Laboral dels Ensenyaments Professionals 2019, confeccionat pel Departament d’Educació de la Generalitat i el Consell General de Cambres de Catalunya, sobre la promoció de graduats corresponent a l’any 2018, va situar aquests estudis al tercer lloc dels que registraven un percentatge més elevat d’ocupació.

El mateix informe situava el cicle entre els 10 estudis amb millors salaris, més contractes indefinits i més graduats que treballen a jornada completa.

Grups de 20 alumnes

El professorat que tindràs està format majoritàriament per professionals en actiu i t’oferirem un tracte basat en el seguiment i atenció personalitzada en grups d’un màxim de 20 estudiants.

Anar a la universitat

Les Escoles Universitàries Gimbernat, a les quals està vinculat Gimbernat Formació, ofereixen un grau exclusiu al sistema universitari català, Informàtica i Serveis, al qual pots optar si, un cop aconseguit el títol de tècnic superior, vols ingressar a la universitat.

El cicle s’alimenta de les sinergies derivades de l’existència de l’oferta de formació professional i universitària en el mateix campus.

Un centre ben comunicat

Gimbernat Formació forma part del campus de les Escoles Universitàries Gimbernat, al nord de Sant Cugat del Vallès, a 5 minuts a peu de l’estació de Sant Joan dels Ferrocarrils de la Generalitat.

El centre té un accés gairebé directe des de l’autopista AP-7 (B-30), tant si es ve de Barcelona com de qualsevol altra destinació que tingui connexió amb aquesta via ràpida.

També es troba a prop del nucli urbà i del casc antic de Sant Cugat, a 10 minuts amb cotxe del monestir.


PREINSCRIPCIÓ:
Si estàs interessat/da en inscriure't en aquest cicle formatiu contacta amb cicles.formatius@eug.es
Inscripció