• Descripció del títol

 • Titulació
  Certificat*
 • Durada
  30 hores*
 • Horaris
  Dimarts i dijous de 18 a 21 hores
 • Preu
  450 euros*
Presentació de l'estudi

Introducció

Power BI és una potent suite d’eines analítiques que permet l’anàlisi col·laboratiu d’informació. Power BI fa possible, en poc temps, analitzar la informació, presentar-la de manera visual, així com generar i compartir informes, de manera que faciliti la seva interpretació i agiliti la presa de decisions.

objectius

En aquest curs es treballen de forma extensa algunes de les possibilitats que ofereix Power BI, el programari per excel·lència de Microsoft per analitzar els nostres dades i compartir aquesta informació amb membres de la nostra organització, i fins i tot amb persones externes a la mateixa.

Una de les principals característiques de PowerBI és que permet obtenir dades de multitud d’orígens diferents, ja siguin datamarts, D365FO, xarxes socials. D’aquesta manera fa possible poder consultar els nostres dades des d’un únic lloc, així com aportar dades totalment fefaents per a tota la nostra empresa.

A qui va dirigit

El curs s’adreça a persones interessades en descobrir com es pot utilitzar Power BI per convertir dades en informació, que es pugui analitzar i presentar de manera que faciliti la presa de decisions. No requereix de formació tecnològica, tot i que és recomanable estar familiaritzat amb l’ús de fulls de càlcul.

Metodologia

Es tracta d’un curs eminentment pràctic, en què es veuran diferents exemples i es realitzaran diversos exercicis.

Es durà a terme en una aula d’ordinadors, si bé els participants podran fer ús del seu ordinador portàtil.

programa

1. Introducció a Power BI i BI.

2. Treballar amb les nostres dades, relacions, columnes derivades, ordenació …

3. Indicadors i formes d’utilitzar-los.

4. Introducció a DAX o el Sr.

5. Introducció a R i implantació.

6. Seguretat en Power BI.

7. Publicar i compartir informes. Power BI Gateway.

8. Informes a temps “real”.

9. Cognitive services i implementació amb Power BI.

10. Power BI Embedded.

Més informació i inscripcions

Pots sol·licitar més informació i / o formalitzar la inscripció a través dels botons que trobaràs al marge superior dret d’aquesta pàgina, o contactant amb la nostra secretaria (informatica@eug.es).