• Descripció del títol

 • Titulació
  Postgrau*
 • Durada
  Un curs acadèmic
 • Crèdits
  30 crèdits
 • Modalitat
  Presencial
 • Idiomes
  Cat / Cas
Presentació de l'estudi

Aquest postgrau, per accedir al qual no és imprescindible disposar d’un títol universitari, es proposa mostrar com s’alineen coneixements, tècniques, procediments i eines per tal de garantir que el treball que ha estat planificat en una empresa s’executi satisfactòriament i s’assoleixin els objectius previstos.

Les competències i les habilitats vinculades a la gestió de projectes són cabdals per poder desenvolupar una carrera professional i aportar valor a una organització.

Destinataris

Directors de projectes de qualsevol tipus de companyies, gerents, directors generals de PIMES, consultors i responsables d’equips o àrees empresarials.

Objectiu

Formar els participants perquè siguin capaços de seleccionar projectes, implementar i gestionar canvis organitzatius i optimitzar la prestació de serveis a les seves organitzacions, contribuint a aconseguir les fites marcades.

Modalitat

Presencial

Pràctiques

El programa preveu la realització d’un projecte individual que s’haurà de presentar oralment.

El postgrau inclou un seguit de mòduls de continguts destinats a millorar les habilitats personals dels participants en matèria de direcció de persones, presentacions en públic i treball en equip.

Acreditació

Els continguts cursats permeten optar a les acreditacions Project Management Professional i Certified Associate in Project Management del Project Management Institute (PMI).


Pendent
de determinar
Preinscripció