Les Escoles Universitàries Gimbernat i Tomàs Cerdà sumen més de quatre dècades creixent amb els seus alumnes i docents. Al llarg de tot aquest temps, hem après que cada època exigeix adaptar-se als canvis, i que aquests canvis ens enriqueixen. En aquesta nova època, en què el canvi s'ha convertit en una constant, hi ha dos ingredients que ningú pot obviar: qualitat de l'ensenyament i seguiment personalitzat. L'experiència demostra que, units, tots dos elements són la millor garantia per a l'èxit.

Se sap que l'èxit requereix motivació, treball i esforç. Per això no només es treballen els coneixements, sinó també les aptituds. El resultat és una titulació de qualitat, orientada al món laboral i la millora constant, amb el ferm compromís que cada un dels alumnes assoleixi l'èxit professional i personal.

Per aquest mateix motiu, els titulats són coneguts per ser professionals apassionats amb la seva feina, que gaudeixen millorant dia a dia i que creen valor allà on treballen.

1974 - L'Escola Universitària d'Infermeria inicia la seva activitat docent al Campus de Santa Coloma de Gramenet, oferint la Diplomatura en Infermeria

1985 - L'Escola Universitària de Fisioteràpia comença a oferir els estudis de la Diplomatura en Fisioteràpia, sent la primera a fer-ho a Catalunya

1990 - L'Escola Universitària d'Informàtica inicia la seva activitat oferint la Diplomatura en Informàtica de Gestió.

1993 - Es comença a oferir l'Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió, titulació que substitueix la Diplomatura.

1993 - S'inaugura el Campus de Sant Cugat del Vallès, al qual totes les Escoles Universitàries traslladen la seva activitat a partir de setembre.

2000 - L'Escola Universitària d'Informàtica comença a impartir els estudis de Graduat en Multimèdia

2005 - S'inaugura el Campus de Torrelavega, i l'Escola Universitària de Fisioteràpia - Cantàbria comença a oferir la Diplomatura en Fisioteràpia

2009 - Totes les escoles universitàries completen el procés d'adaptació de les seves titulacions a l'Espai Europeu d'Educació Superior. A partir de setembre de 2009 s'ofereixen els següents estudis de grau:

      • Grau en Infermeria (Campus de Sant Cugat)
      • Grau en Fisioteràpia (Campus de Sant Cugat i de Torrelavega)
      • Grau en Informàtica i Serveis (Campus de Sant Cugat)

2011 - L'Escola de Torrelavega comença a oferir el grau en Logopèdia

2013 - Gimbernat Formació inicïa la seva activitat oferint estudis de Cicle Formatiu de Grau Mitjà i Superior en l'àmbit de l'Informàtica i les Comunicacions.