Prop de 350 estudiants finalitzen els seus estudis de grau o cicles

 

Les cerimònies de graduació de les Escoles Universitàries Gimbernat han congregat més de 800 persones des del divendres 30 de juny fins al dimecres 5 de juliol. Els actes s'han dut a terme en una carpa instal·lada als jardins del campus de Sant Cugat del Vallès.

La XXXV promoció del grau en Fisioteràpia, integrada per més de 130 nous fisioterapeutes, que ha tingut com a padrí al degà del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, Ramon Aiguadé, es va graduar el dimecres 5 de juliol.

Aiguadé va assegurar que la professió travessa un "moment dolç" gràcies a l'increment de la seva presència la sanitat pública. En el mateix acte, el president de la Fundació Gimbernat, Emilio Luque, va aprofitar per subratllar la importància de l'atenció personal, per davant l'ús de maquinari, en el tractament fisioterapèutic.

Un dia abans, el dimarts 4, la graduació de la XI promoció del grau en Infermeria va distingir més de 120 alumnes, que van rebre la felicitació de la presidenta del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona, Paola Galbany. La coordinadora del grau, Lidia Fernández, va recordar a les infermeres i infermers acabats de graduar la importància de mantenir un rol actiu i humanitari en la professió.

Una vintena de titulats de la XII promoció del grau en Informàtica i Serveis va graduar-se el divendres 30 de juny. Ian Blanes, director de l'Escola d'Enginyeria de la UAB, va felicitar els nous enginyers informàtics i els va aconsellar que no només se centressin en la tècnica, sinó també en les emocions i el treball conjunt pensant en l'usuari.

L’endemà, el dissabte 1 de juliol, va tenir lloc l’acte de graduació de més de 50 tècnics dels  tres Cicles Formatius de Grau Mitjà (CFGM) i Superior (CFGS) de la família d’Informàtica i comunicacions que s’imparteixen a Gimbernat: 18 del CFGS en Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma, amb una orientació en Business Intelligence; 14 del CFGS en Desenvolupament d’Aplicacions Web, perfil professional en Bioinformàtica, i 21 del CFGM en Sistemes Microinformàtics i Xarxes.

Els actes també van servir per lliurar els premis Dr. Anselm Barbeta als millors expedients acadèmics dels tres graus universitaris. Els premiats rebran una beca per realitzar una estança d'un curs acadèmic als Serveis de la Unitat d'Investigació de Gimbernat.