La Unitat de Recursos Científics de la FECYT en col·laboració amb Clarivate Analytics imparteix del 7 al 25 de març una altra sèrie de sessions de formació en línia, d'una hora i quart de duració, pels matins i per les tardes, sobre la Web of Science, el factor d'impacte dels Journal Citation Reports, els perfils Publons WoS Researcher ID, el gestor bibliogràfic EndNote online i d'altres temes relacionats.

Es pot consultar la informació i les instruccions, i realitzar la inscripció, amb un compte de correu institucional de la EUG, en aquesta pàgina. A més es podrà disposar de material formatiu, vídeos i presentacions, un cop celebrada la sessió. Inscriu-te al més aviat possible i conserva el correu electrònic de confirmació de la inscripció, el necessitaràs per enllaçar a la sessió online (ves amb compte que no estigui com a spam). També, comprova abans de la sessió que la configuració del teu equip funciona amb Webex correctament, per no tenir problemes. Com a novetat, els assistents hauran de respondre als qüestionaris online durant la sessió per rebre el certificat corresponent. Es facilitarà informació complerta en aquesta altra pàgina.

La Web of Science és una de les principals plataformes per a la difusió de la literatura científica, per a la exploració de l'estat del coneixement i per l'anàlisi mètric dels resultats de la investigació mitjançant cites i indicadors. Inclou els índexs de cites, els Journal Citation Reports, els Essential Science Indicators, el gestor bibliogràfic EndNote web, el sistema de perfils i identificadors científics Publons (con WoS Researcher ID) i el servei de localització de textos complerts EndNote Click (exKopernio).

 


Categories