La represa de les celebracions, que no s’havien convocat des del 2019 per la pandèmia, omple la carpa del campus de Sant Cugat

 

 

Les cerimònies de graduació de les Escoles Universitàries Gimbernat s’han pogut reprendre aquest juliol després que no es poguessin organitzar durant els dos últims anys per la pandèmia de la Covid-19.

Al llarg d’una setmana, des del divendres 1 i fins al dijous 7, les celebracions que s’han dut a terme a la carpa instal·lada als jardins del campus de Sant Cugat del Vallès han congregat a més de 2.000 persones, entre graduats, familiars, amics i professors.

La primera de les cerimònies, que va tenir lloc l’1 de juliol, va ser la dels titulats dels tres últims anys del grau en Informàtica i Serveis, durant la qual van rebre el seu reconeixement una quarantena de graduats. El dissabte 2 va ser el torn d’una cinquantena de graduats dels cicles formatius de la família professional d’Informàtica i Comunicacions.

Els dies 4 i 5 es van entregar les orles a més de 250 fisioterapeutes, infermeres i infermers que van completar els seus estudis els cursos 2019-2020 i 2020-2021. Aquestes promocions han tingut com a padrins a les professores de Fisioteràpia Núria Pastallé i Lluïsa Porté i a l’exconseller de Sanitat Toni Comín, que va fer arribar un vídeo amb un discurs de felicitació per als graduats, i la infermera i diputada al Parlament Titon Lailla.

Finalment, el 6 i el 7 de juliol, van dur-se a terme les celebracions de la graduació d’uns altres 250 titulats de la XXXIV promoció dels estudis en Fisioteràpia i de la X promoció del grau en Infermeria, que van finalitzar els seus estudis setmanes abans. El fisioterapeuta i professor Ricard Tutusaus i la comunicadora Elisenda Camps n’eren els padrins.

En aquests dos últims actes es van entregar, per primer cop, els premis Dr. Anselm Barbeta als millors expedients acadèmics de grau, instaurats en memòria del que va ser director de les Escoles Universitàries Gimbernat.

 

 

 

 

 


Categories


Etiquetes