L’alumnat entra molt aviat en contacte amb la realitat professional

El bagatge acumulat per les Escoles Universitàries Gimbernat, pioneres en la introducció dels estudis de  fisioteràpia, ha permès dissenyar un extens programa de pràctiques, que s’imparteixen en grups reduïts, i disposar d’una àmplia xarxa de centres assistencials on l’alumnat pot entrar des de molt aviat en contacte amb la realitat professional.

El grau ofereix una formación generalista, però també escollir un itinerari especialitzat complementari.

Les cinc mencions del grau permeten aprofundir en aspectes de la fisioteràpia de l'aparell locomotor, la neurologia, la pediatria, les patologies cardiorespiratòries o l'esport i aporten al graduat un plus d'ocupabilitat.

9 de cada 10 titulats tornarien a triar Gimbernat

La formació adquirida a Gimbernat és la més ben valorada pels graduats en Fisioteràpia del sistema universitari català, segons l’Agència per la Qualitat (AQU). 9 de 10 titulats en el grau tornarien a cursar els estudis a Gimbernat.

Un 94% dels que, el 2017, van graduar-se a l’Escola de Fisioteràpia de Gimbernat estaven, el 2020, ocupats, segons l’AQU.

El grau ofereix 240 places de primer per al curs 2022-2023 (Codi 21033 de la Preinscripció universitària, que està oberta fins a l’1 de juliol).

 


Categories


Etiquetes