Concessió del Premi Dr. Josep Maria Sala en la seva primera edició al millor Treball de Fi de Grau de les Escoles Universitàries Gimbernat

El dimarts 23 de novembre es va donar a conèixer, en un acte que tingué lloc al campus de Sant Cugat de les Escoles Universitàries Gimbernat , quin ha estat el Treball de Fi de Grau (TFG) que un jurat acadèmic ha considerat mereixedor del Premi Dr. Josep Maria Sala i Xampeny a l’excel·lència universitària en la seva 1a edició .

El TFG “Estudi qualitatiu sobre la percepció de la qualitat de vida dels pacients en diàlisi peritoneal” de Laura Sánchez Carcedo, que pertany a la promoció de titulats de l’Escola d’Infermeria de Gimbernat del curs 2019-2020, ha guanyat el Premi en aquesta primera edició. El treball seleccionat s’ha triat entre els presentats i defensats el curs 2020-2021 pels estudiants de les titulacions d’Infermeria, Fisioteràpia, Logopèdia i Informàtica i Serveis que s’imparteixen als campus de Sant Cugat del Vallès i Torrelavega-Cantabria de les Escoles Universitàries Gimbernat.

L’autor o autora del TFG guardonat, rebrà fins a 6.000 euros per poder continuar estudiant i matricular-se en un màster o un postgrau de qualsevol universitat espanyola o estrangera.

El premi, que s’atorgarà anualment, vol honorar la memòria del Doctor Josep Maria Sala, fundador i president de les Escoles Universitàries Gimbernat, que ens va deixar el desembre del 2018. El guardó té per objectiu reconèixer el vessant investigador dels estudiants del centre i esperonar-los a continuar formant-se i a consolidar una sòlida trajectòria científica.

 


Categories