Passen el primer filtre del concurs Webs Al Punt.cat 6 dels 15 projectes presentats pels alumnes de Gimbernat Formació.

Seguint amb la iniciativa que es va començar l'any passat, aquest any, i una vegada més sota la direcció i dinamització del professor Gonzalo Blanca, en total 15 grups d'alumnes dels estudis de Cicle Formatiu que impartim en Gimbernat han presentat un projecte WEB o d’APP al Concurso Webs Al Punt.cat.

En aquesta edició del concurs s'han batut records, doncs s'han presentat 802 projectes, en els quals han participat 2.415 alumnes. Dels 802 han passat el primer filtre només el 15%, en total 120 projectes, i entre ells apareixen 6 de les propostes presentades per alumnes de Gimbernat Formació.

  • ambients.cat : web sobre assetjament escolar realitzada per Albert Llibre i Pol Martínez, alumnes de 1er de Cicle Mitjà.
  • Aelita: un simulador d'intel·ligència artificial desenvolupat en JAVA amb el qual es pot mantenir converses en diferents idiomes. Ha estat desenvolupat per Roger Lebrón, Adrià Frias, Adrià Mampel, Marc Ramajo i Toni Saez, tots alumnes de 1er de Cicle Superior.
  • bullyingnoteam.cat:  web també dedicada a l'assetjament i que ha estat realitzada per Enric Camacho, Alex Ortega, Alex Jiménez i Nil Izquierdo, alumnes de 2n de Cicle Mitjà.
  • respectanimals.cat: web dedicada al respecte dels animals, que ha estat programada per Pau Lebrón, Víctor Lluna, Marc Pena i Pere Cabassa, alumnes de 2n de Cicle Mitjà.
  • canviclima.cat: Web sobre el canvi climàtic realitzat per Marc Sala, Oscar Moreno i Roger Pérez, alumnes de 2n de Cicle Mitjà.
  • bioinfo.cat: Web divulgativa sobre la Bioinformàtica i els beneficis que aporta. Ha estat desenvolupada per Valeri Bosch, Iván Haro i Tony Vargas, alumnes de 2n de Cicle Mitjà.

El proper 18 d'abril es faran públics els 3 finalistes de cada categoria, que presentaran els seus projectes en la Gran Final que es farà en el Cosmo Caixa l'11 de maig.


Categories