L’última de les sessions celebrades aquest curs reuneix a més de 200 persones

 

 

Més de 200 persones van participar el 19 de maig en l’última de les cinc jornades de portes obertes i sessions informatives, una més de les que se celebraven habitualment, que s’han organitzat al llarg d’aquest curs al campus de Sant Cugat de les Escoles Universitàries Gimbernat.

Les primeres jornades presencials que s’han pogut dur a terme des del 2019, després del parèntesi de la pandèmia de la Covid, han vingut acompanyades de la realització en paral·lel de sessions en línia, que s’han ofert tant per a l’alumnat autòcton com per als estudiants francesos.

La presencialitat ha estimulat les intervencions espontànies de les famílies participants, que s’han interessat fonamentalment per les facilitats econòmiques que s’ofereixen per fer front al cost dels estudis, el funcionament del sistema de preinscripció o la inserció laboral dels graus.

Les reunions van servir, per exemple, per rebre informació sobre el pagament de la matrícula, que es pot fraccionar al llarg del curs, sense cap mena de recàrrec ni aval, no només durant el primer any dels estudis, sinó al llarg de la titulació.

Els assistents també van poder conèixer els resultats de l’última enquesta del 2020 de l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari (AQU), que indica que un 94% dels graduats que van finalitzar els estudis en Infermeria o Fisioteràpia de Gimbernat el 2017 estan ocupats. Els índexs d’inserció del grau en Informàtica i Serveis arriben al 100%.


Categories


Etiquetes