Gimbernat presenta la seva oferta de graus i cicles formatius el dijous 20 i el dissabte 22 d'abril

 

 

El campus de Sant Cugat de les Escoles Universitàries Gimbernat, adscrites a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), torna a obrir les seves portes el dijous 20 i el dissabte 22 d’abril per donar a conèixer la seva oferta de graus universitaris i cicles formatius de grau mitjà i superior.

Gimbernat imparteix els graus en Fisioteràpia, Infermeria i Informàtica i Serveis, el CFGM en Sistemes Microinformàtics i Xarxes i els CFGS en Desenvolupament d'Aplicacions Web, amb un perfil professional en Bioinformàtica, i el CFGS en Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma, amb una orientació en Business Intelligence.

Les sessions informatives permetran resoldre tota mena de dubtes sobre els estudis o el pagament de la matrícula, que es pot fraccionar en dotze mensualitats al llarg del curs sense cap mena de recàrrec ni aval.

Els assistents també podran visitar les instal·lacions del campus i participar en tallers pràctics per conèixer de primera mà com és la formació pràctica que rep l'alumnat de Gimbernat.

D’acord amb l'última enquesta del 2020 de l'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari (AQU), un 94% dels graduats en Infermeria i en Fisioteràpia de Gimbernat estan ocupats i els índexs d’inserció laboral del grau en Informàtica i Serveis són del 100%.

Pots inscriure't a la 2a edició de jornades de Portes Obertes aquí:

Jornada de Portes ObertesGraus20 d'abril18hMés informació i inscripció
Jornada de Portes Obertes / Jornada ViuGraus i Cicles Formatius22 d'abril10hMés informació i inscripció

 


Categories