La Ciberseguretat és una realitat i la seva importància creix dia a dia per l'ús de les telecomunicacions i la informàtica, en tots els camps de l'economia i la societat. Durant la conferència es parlarà de l'estat actual i l'evolució de la Ciberseguretat en els propers anys. A més es presentarà el curs monogràfic sobre aquest tema que el COETIC desenvoluparà els mesos de febrer i març de 2015.

La conferencia es realitzarà a la sala de juntes de la seu del COETIC (Via Laietana 39, 5na planta de Barcelona). És una activitat gratuïta, però cal confirmar assistència per correu electrònic (info@coetic.org )

En relació al monogràfic sobre ciberseguretat

Es tracta d’una formació organitzada pel COETIC i el COETTC, i dirigida a tot aquell  que vulgui introduir-se, actualitzar-se o aprofundir en l’apassionant camp de la seguretat Informàtica.

Serà  impartit per professionals amb àmplia experiència en el sector, i cobreix aspectes com:

  • Anàlisi i detecció de riscos.
  • Legislació i polítiques de ciberseguretat.
  • Plans de recuperació de desastres.

A més també inclou una formació pràctica i de laboratori en les àrees més actives en el crim cibernètic actual.

Tindrà lloc els dies 17, 19, 24 i 26 de febrer i 3 i 5 de març, de 17:30h a 20:30h. Es realitzarà tots els dies a la sala de Juntes (5a planta de  Via Laietana 39 de Barcelona), menys el 17 i 24 de febrer i 3 de març, que serà a la sala Social, 1a planta.

El cost d'aquest monogràfic és de 250 euros per als membres col·legiats al COETIC o al COETTC i de 350 euros per la resta de persones. Als alumnes i antics alumnes de la nostra Escola Universitària se’ls aplicaran les mateixes condicions que els col·legiats del COETIC.


Categories