Melike Akin, estudiant turca d’Infermeria, ha fet durant 6 mesos pràctiques tutelades des de Gimbernat

“He tingut una experiència inoblidable durant aquests sis mesos”, assegura Melike Akin, des de Turquia. Des de la Universitat d’Istanbul va arribar a Gimbernat el darrer gener, amb ganes de descobrir un nou país i de realitzar les pràctiques d’Infermeria, tutelades des del centre, com a estudiant Erasmus.

Instal·lada al barri barceloní de Sants, la Melike va poder fer pràctiques a  l’Hospital General de Granollers i a l’Hospital General de Catalunya de Sant Cugat del Vallès, on assegura haver après molt.

“He crescut moltíssim en matèria d’habilitats i responsabilitat. També he conegut com funciona realment el treball en equip. Els companys de feina han estat molt comprensius, sempre pendents, i això va afavorir l’adaptació”. De fet, la Melike manté el contacte amb algunes infermeres que va conèixer a les seves pràctiques, i que ja considera les seves amigues.

“Gimbernat m’ha ajudat moltíssim des del principi fins al final d’aquest viatge. Ja sigui per buscar allotjament, per gestionar-me les pràctiques o per solucionar qualsevol problema. Sempre he tingut l’escola al meu costat quan els he necessitat”, explica.

“Ha valgut molt la pena, tot i que a vegades el procés pot ser una mica estressant. Ho recomano molt!”, acaba dient.


Categories


Etiquetes