L’enquesta de l’AQU del 2023 detecta un augment significatiu en la retribució dels titulats

 

 

L’enquesta d’inserció laboral de l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU) del 2023 reflecteix que la utilitat de la formació pràctica impartida al grau en Infermeria de Gimbernat en incorporar-se a la professió rep la millor puntuació dels graduats de les escoles universitàries privades que ofereixen el títol.

L’informe, confeccionat amb les respostes dels estudiants que es van titular el 2019 i el 2020, consultats en el 2023, assenyala que els graduats en Infermeria del campus de Sant Cugat atorguen un 8,7 a l’adequació a la feina dels ensenyaments pràctics, per davant del 8,4 de puntuació mitjana dels centres privats.

La utilitat que té a la feina la formació teòrica que s’ha rebut al centre també està ben valorada, amb un 7,9, una puntuació idèntica a la mitjana.

En l’enquesta han participat 8 dels 9 centres privats que imparteixen el grau a Catalunya.

Les respostes a l’enquesta també han permès a l’AQU determinar que més del 97% del 92,3% dels titulats que estan ocupats van obtenir una feina quan encara no havien transcorregut tres mesos des de la seva graduació. El salari mensual brut dels professionals formats a l’escola ha augmentat, en comparació amb l’enquesta anterior, del 2020, de forma significativa, quasi un 30%, segons l’AQU.

Gimbernat ofereix 200 places de primer curs del títol d’Infermeria, la segona oferta privada més gran.


Categories


Etiquetes