Un equip d'infermeres, graduades a l'Escola Universitària Gimbernat, han dissenyat un dispositiu organitzador, al qual han anomenat Click Adapter, que permet identificar mitjançant diferents colors els tubs de medicació dels pacients.

El projecte, contextualitzat en el programa Open Thinking i que ha resultat finalista als premis YUZZ Dona, destinats a fomentar la innovació dins l'àmbit de la infermeria, persegueix l'objectiu d'agilitzar el temps que els professionals dediquen a esbrinar quin tipus de fàrmac va associat a cada conducte.

Cliqueu Adapter va sorgir arran que un grup d'estudiants en pràctiques a la Unitat de Cures Intensives d'un centre mèdic va poder comprovar el temps que els infermers inverteixen a l'hora de dur a terme aquesta tasca.

Les professionals que han desenvolupat aquest mètode han destacat la importància de la innovació que suposa dins l'àmbit de la salut i la gestió quotidiana en un espai sanitari, posant de manifest la funcionalitat amb què compta Click Adapter.

En aquest sentit, l'Escola Universitària d'Infermeria Gimbernat, fundada el 1974, compta amb una gran experiència docent caracteritzada per la innovació educativa; d'aquesta manera, és pionera en la implantació de les TIC i en la promoció de programes d'emprenedoria en l'àmbit d'aquesta especialitat sanitària.

Més informació en: https://goo.gl/5678sr


Categories


Etiquetes