El passat dijous (13 de febrer) i el dissabte (15 de febrer) van tenir lloc les sessions informatives dels estudis de Grau Universitari i Cicle Formatiu que s'imparteixen al Campus de Sant Cugat. Van assistir a les diferents sessions més de 150 persones, que a més d'ampliar la informació sobre la titulació en la qual estaven interessats, van tenir l'oportunitat de visitar les nostres instal·lacions.

Sessions informatives de Graus Universitaris

El Dijous 13 es va organitzar una Jornada de Portes Obertes, mentre que el dissabte va tenir lloc la Jornada VIU, en què els participants, a més de rebre informació sobre les titulacions, van poder posar-se en la pell dels nostres alumnes participant en algunes de les activitats pràctiques que es duen a terme en els estudis en què estaven interessats.

Jornada de Portes Obertes de Cicles Formatius

El dissabte va tenir lloc la Jornada de Portes Obertes dels estudis de Cicle Formatiu. Durant la sessió es va facilitar informació sobre els diferents estudis de cicle que s'imparteixen al Campus de Sant Cugat:

A més, les famílies van tenir l'oportunitat de resoldre dubtes i fer una visita per les instal·lacions

Les properes sessions informatives es faran al llarg del mes d’abril

Si no has pogut assistir a aquestes sessions, et recordem que hem previst fer-ne de noves durant el mes d’abril. En breu us informarem de les dates. També pots ampliar la informació sobre els estudis en què estàs interessat/da i/o contactar amb la nostra secretaria a través de la página WEB de cada titulació:

Grados Universitarios
Cicles formatius

Categories