Ahir es va presentar al nostre Campus de Sant Cugat la 3a Edició de la Family Run by Asdent, una iniciativa organitzada pel projecte ASDENT per recaptar diners que permeti finançar la investigació de la malaltia DENT i aconseguir un medicament.

Es tracta d'una iniciativa en la qual col·labora la nostra institució a través de GIMBERNAT SOLIDÀRIA, i que compta amb el suport de l'Ajuntament de Sant Cugat, de la Diputació de Barcelona, així­ com la col·laboració de Stern Motor, Nacex, la Fundació la Caixa, Veri­, Aneto, Danone, Artiach, Adam Foods, Bocca i Mariona Design.

ASDENT organitza la Family Run by ASDENT, una cursa solidària que té com a objectiu aconseguir recollir diners per a la investigació de la malaltia DENT.

La malaltia DENT és una malaltia genètica lligada al cromosoma X, extremadament rara, molt pocs casos al món, que afecta principalment al ronyó tubulopatia proximal recessiva que pot arribar a la parada renal crònica.

Els fons recaptats per Family Run by ASDENT, s'inverteixen en el finançament de dos projectes de recerca: VHIR (Institut d'investigació de l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona) i l'altre amb l'Hospital La nostra Senyora de la Candelera (Tenerife).

La cursa tindrà  lloc el diumenge 11 de març a Sant Cugat del Vallès, i en ella podran participar adults, menors i famílies, dividits en diferents nivells segons les edats.

Els interessats a participar es poden inscriure al web www.asdent.es


Categories


Etiquetes