Gimbernat Formació ha organitzat una trobada amb responsables d’una quinzena d’empreses  col·laboradores per presentar el model d’ensenyament i aprenentatge de les titulacions de la família d’FP d’Informàtica i Comunicacions, i també del grau universitari en Informàtica i Serveis, a més de conèixer les seves necessitats de cara a l’adequació dels continguts del currículum i el disseny de nous perfils professionals.

L’acte va permetre als assistents rebre informació sobre els perfils professionals especialitzats dels estudis, la borsa de treball i les diferents fórmules de col·laboració que s’han anat posant en marxa amb el món empresarial: des de l’organització de jornades i el disseny de cursos de formació a l’acolliment d’estudiants en pràctiques.

A la trobada es va posar de manifest que el model de Gimbernat no només està basat en l'ensenyament de coneixements tècnics impartits majoritàriament per professionals en actiu, sinó que també es fonamenta en el treball de les anomenades soft skills. Els ocupadors valoren cada vegada més l'actitud proactiva, la capacitat de treball en equip i les habilitats socials dels candidats.

La trobada va comptar amb la participació de les següents 16 empreses de perfil tecnològic: Área Informática, Bibloos, BinarySeed, Bylapera, Cat Vents, Coneix, Extom Consulting, GantaBI, Lead to Win, MadetoSoft, PIC (Port d'Informació Científica), PMC, Prosol, Qonexa, Rentiner i Ticservei.

La reunió, que es va perllongar per espai de dues hores, va resultar molt participativa.

 

 


Categories


Etiquetes