• El Guardó IDIC reconeix l’esforç de Gimbernat en potenciar les competències necessàries per desenvolupar un projecte innovador en el camp sanitari.
  • El centre promou el caràcter emprenedor dels alumnes des de les aules.

 

Sant Cugat del Vallès (Barcelona), 5 de novembre del 2019.-  L’Escola Universitària d’Infermeria Gimbernat ha rebut el Guardó IDIC 2019 per la seva contribució en promoure l’esperit emprenedor entre els estudiants d’infermeria. El premi s’ha entregat en la 3a Jornada IDIC Innovació, Emprenedoria i Tecnologia ‘Infermeres en Escena’, que organitza el Centre d’Innovació i Desenvolupament Infermer-IDIC del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona-COIB.

El guardó l’ha recollit la Dra. Montserrat Antonín, directora de l’Escola Universitària d’Infermeria Gimbernat, en representació de tot l’equip docent. Durant l’acte d’entrega, Antonín ha destacat el projecte de millora i innovació docent que es desenvolupa des del centre: "Un dels valors afegits d’estudiar Infermeria a l’EUG és la forta aposta que fem per potenciar l’emprenedoria en el camp de la salut”. En aquest sentit, la directora del centre també ha remarcat que es tracta d’una de les competències dels professionals més ben valorades en el mercat laboral.

 Des de Gimbernat Infermeria es potencia l’emprenedoria des de les aules, i per això ofereix dues mencions enfocades en la innovació: Lideratge, Innovació i Rols Emergents en Infermeria i Infermeria, innovació i Salut Digital; les dues compten amb assignatures específiques per potenciar el caràcter emprenedor dels alumnes. Una dels projectes que s’impulsa des del centre és el programa ‘Open Thinking’, un programa per alumnes emprenedors des d’on se’ls ajuda a desenvolupar les seves idees amb l’ajuda d’empreses del món de la salut.

 3a Jornada IDIC d’innovació, emprenedoria i tecnologia

L’auditori del COIB va acollir al llarg del dijous 7 de novembre, diferents ponències i xerrades per donar visibilitat a l’esperit innovador i emprenedor de la professió infermera. A la jornada hi van participar diferents professionals del sector de la infermeria de Catalunya que van donar a conèixer les claus del futur de la professió.

A l’esdeveniment, que ha celebrat la seva tercera edició, té per objectiu fer visible i valorar els actors que formen part del món emprenedor, innovador i tecnològic en el sector de la salut.

 


Categories