IV CURSA SOLIDÀRIA IES FORAT DEL VENT

 

Per segon any consecutiu, ahir dijous 19 de desembre alumnes de les Escoles Universitàries Gimbernat, a través de Gimbernat Solidària, han donat suport a la Cursa Solidària de l'Institut d'Ensenyament Secundari Forat del Vent de la veïna ciutat de Cerdanyola del Vallès que enguany celebrava la VI edició amb l'objectiu de recaptar aliments pel Banc d'Aliments.

En aquesta edició, la cursa ha comptat amb la participació de més de 1500 corredors d'entre 14 i 17 anys tots ells alumnes dels instituts de la ciutat.

37 voluntaris, entre alumnes i professors, que s’han traslladat amb autocar des de la nostra universitat, han realitzat tasques de suport dirigides a la promoció del binomi salut-esport. La formació dels estudiants es va realitzar prèviament a les nostres escoles i avui s'ha concretat en dues activitats connectades. La primera ha estat una xerrada informativa a les mateixes aules de l'institut on els voluntaris han explicat les principals lesions relacionades amb l'esport així com la importància d'una bona preparació física i d'un bon escalfament dirigit per a prevenir-les. La segona part que s'ha realitzat al pati de l'institut, ha consistit en la pràctica directa d'estiraments i d'exercicis concrets dirigits a la prevenció de lesions a l'atletisme.

Finalment, la totalitat dels voluntaris han participat com a corredors a les dues modalitats de la cursa, llarga de 7 kmts i curta de 2 kmts. Tanmateix, han donat suport i acompanyament a noies i nois amb disfuncions de la mobilitat en la seva participació.
Gimbernat Solidària vol donar les gràcies a les voluntàries i voluntaris que, a partir dels seus valors solidaris, han posat el seu gra de sorra per a fer possible, un any més aquesta activitat que ha permès recaptar una gran quantitat d'aliments per a les famílies més desafavorides.

Reportatge fotogràfic


Categories


Etiquetes