L'AECC Catalunya Contra el Cáncer i l'empresa del municipi Teampartners han sumat esforços per a dur a terme un projecte esportiu solidari.

El passat dimecres 2 de maig a les 17:30 a l'Aula Magna de las Escoles Universitàries Gimbernat i Tomàs Cerdà  va tenir lloc la presentació oficial de la Primera edició de la cursa solidària contra el càncer a la  nostra ciutat, Sant Cugat del Vallès.

 

Vàrem comptar amb la participació de:

  • Dr. Enrique Sirvent, Representant de Gimbernat Solidària,
  • Sra. Yolanda de Urcola, Responsable de Desenvolupament Territorial de la AECC,
  • Sra. Carmela Fortuny, Tinent d'Alcalde del Ajuntament de Sant Cugat del Vallès,
  • Sra. Esther Alòs Garcia, Responsable AECC de Sant Cugat del Vallès
  • Dr. Josep Tabernero, Institut Oncològic de la Vall d'Hebron
  • Sr. Reyes Estévez, Atleta Olí­mpic
  • Sr. Xavier Requeno, Gerent Teamparthners

La cursa nocturna "Metres de Vida", tindrà lloc a Sant Cugat del Vallès el dissabte 2 de juny de 2018. Aquesta pretén ser una festa col.lectiva i solidària on està tothom convidat a participar y gaudir del programa en un ambient proper i familiar. Hi haurà butifarrada i concert entre d'altres moltes activitats i sorpreses inesperades. Tots els beneficis de la cursa, i dels serveis o activitats paral.leles que s'organitzin, aniràn destinats a l´AECC.

Mitjançant la movilització social se buscarà la implicació per a sumar recursos econòmics que permetin guanyar la batalla al càncer, una malaltia que ens afecta tan directament a tots. Per aquest motiu volem apropar aquesta causa a la ciudadani­a fent-la visible a la ciutat de manera participativa mitjançant l'activitat fí­sica como activitat preventiva.

Conscients de la importància de fomentar els valors solidaris, els hàbits saludables i esportius, les Escoles Universitàries Gimbernat i Tomàs Cerdà  patrocinen aquesta cursa.
Més información e inscripcions a http://www.teampartners.net/projectes/metres-de-vidaEtiquetes