El projecte PowerLearn, impulsat per investigadors l'EUI Gimbernat, del Vall d'Hebron Institut de Recerca, l'Institut d'Investigació en Intel·ligència Artificial, i la UAB, guanya el premi al millor projecte innovador de la 7a edició Programa de Generació d'Idees del Parc de Recerca de la UAB. PowerLearn proposa la creació d'una plataforma en línia per a la detecció dels trastorns del neurodesenvolupament que afecten el rendiment escolar.

El projecte està impulsat per Rosa Bosch, psicòloga del Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR); Lissette Lemus, investigadora de l’Institut d’Investigació en Intel·ligència Artificial (IIIA CSIC); Cecilia Brando, professora de l’EUI Gimbernat i doctoranda de la UAB; Gabriela A. Rangel, doctoranda de la UAB; Gemma Español; metge i investigadora al Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR), i Miquel Casas, catedràtic de psiquiatria de la UAB i investigador del Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR).

El segon premi del Programa se l’ha endut NAT-FM, un projecte impulsat per una altra professora de l’EUI Gimbernat, la Sra. Mercè Muñoz. NAT-FM proposa el desenvolupament d’un servei d’intervenció psicològica per al tractament de persones diagnosticades de fibromiàlgia, a través del protocol NAT-FM (Natura-Aventura-Teràpia per a FibroMiàlgia) i d’un programa motivacional de canvi d’estil de vida. Al darrera d’aquest projecte, a més de Mercè Muñoz, estàn Antoni Sanz, professor de la UAB; Jordi Méndez, investigador del Grup d’Investigació en Estrès i Salut de la UAB; Mayte Serrat, doctoranda de la UAB; i Elisa Poses, de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS).

[+] Més informació

 


Categories