twitter_gimbernat_1500x500

Imatge de portada de les xarxes socials de les Escoles Universitàries Gimbernat

 

Queda molt poc per complir un any des de la publicació del nou portal web de les nostres escoles universitàries, un projecte que va suposar millores importants a tots els nivells: vam redefinir l'estructura de la informació i vam adaptar el disseny per a tots els dispositius (ordinador, tauleta i mòbil), amb la usabilitat i l'experiència d'usuari com a principals objectius, i una modernització de la imatge corporativa.

Així, vam incorporar noves funcionalitats a la plataforma que amb el temps han resultat molt útils per als nostres usuaris. Les dades d'accés i navegació així ho posen de manifest. La nostra idea sempre serà la de seguir millorant, perquè el portal sigui un servei útil per la nostra comunitat universitària i per a futurs estudiants.

Després de quasi 1 any des de l'estrena del nou portal web d'EUG, actualitzem la nostra imatge corporativa als canals 2.0

D'aquesta manera, quasi un any després d'estrenar la nostra web, ha arribat el moment d'actualitzar la imatge de les xarxes socials de Gimbernat: Facebook, Twitter, YouTube i SlideShare estan ara en sintonia amb la imatge del nostre portal.

Per a fer-ho possible, hem dissenyat les imatges de perfil tenint en compte un color diferenciat per a cada escola universitària, i la de portada per mostrar les diferents activitats que desenvolupem en elles.

Pots consultar les diferents xarxes socials de les Escoles Universitàries Gimbernat a la nostra pàgina social.

 

EUG-Perfiles-Redes-Sociales

Imatges de perfil de les xarxes socials d'EUG


Categories


Etiquetes