Els dies 4 a 6 d'abril del 2019 es va celebrar a Terrassa la XXXVII Diada Pneumològica, que va ser organitzada per l'Hospital Universitari Mútua Terrassa. Anna Garcia Segura, professora del Màster Universitari en Fisioteràpia del Tòrax , i Noelia Carrasco Rodriguez, professora de Grau en Fisioteràpia, ambdues fisioterapeutes de l'Hospital Universitari Mútua Terrassa, van formar part del comité organitzador.

Diversos professors i graduats del Màster van participar com a ponents, moderadors i/o assistents. A destacar que el Nicola Sante Diciolla i la Mónica Sanz López van presentar els seus Treballs Fi de Màster en les sessions de pòster.

Nicola Sante va presentar el treball "Niveles normativos de actividad física en sujetos con enfermedad pulmonar obstructiva crónica en relación a la capacidad de ejercicio individual. Estudio transversal", guanyador en el curs 17-18 del premi Oximesa-Praxair. Mónica Sanz va presentar el treball "Efectes de la CPAP sobre el nivell d'activitat física diària i grau d'atenció en pacients amb SAHS".

Tant el Nicola com la Mònica van fer una presentació molt interessant, i van contribuir en la difusió del treballs de recerca en el camp de la fisioteràpia respiratòria.

 


Categories