Els visitants dels estands de Gimbernat rebran informació i orientació personalitzada dels estudis que s’imparteixen

 

 

Les Escoles Universitàries Gimbernat, adscrites a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), disposaran de dos estands al Saló de l’Ensenyament, que se celebra entre el dimecres 15 i el diumenge 19 de març, al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, per oferir informació i orientació personalitzada a l’alumnat i a les famílies assistents.

A l’estand 614, carrer F del pavelló 1 del recinte, seran atesos els assistents interessats a cursar els graus universitaris en Fisioteràpia, Infermeria i Informàtica i Serveis i també es farà difusió de l’oferta de màsters oficials i propis de l’escola.

A l’estand 140, carrer A del pavelló, 2, s’oferirà orientació especialitzada del  Cicle Formatiu de Grau Mitjà (CFGM) en Sistemes Microinformàtics i Xarxes i dels Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS) en Desenvolupament d’Aplicacions Web, perfil professional en Bioinformàtica, i Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma, orientat a Business Intelligence.

Gimbernat també organitza unes noves Jornades de Ports Obertes, els dies 20 i 22 d’abril, que permetran conèixer amb detall la totalitat de l’oferta de graus i cicles formatius.


Categories


Etiquetes