El passat dilluns, 12 de març va tenir lloc la III Jornades d'Estudiants d'Infermeria organitzades per l’ADEIC (Associació de Directores d’Escoles d’Infermeria de Catalunya, Balears i Andorra, amb uns objectius clarament descrits: [1] Compartir els aprenentatges i les experiències entre els estudiants d’infermeria, [2] Donar a conèixer diferents àmbits professionals on treballa la infermera més enllà de l’àmbit hospitalari i d’atenció primària, [3] Posar en valor el lideratge que estan tenint les infermeres per transformar el sistema sanitari.

Un total de 13 estudiants de la EUI Gimbernat van estar presents amb 3 comunicacions orals i 3 pòsters amb els títols de:

  • Anàlisi de la visibilitat dels àmbits de la infermeria a la xarxa social twitter. Autores: Hèctor Merino Candela, Cristina Cano Molero, Silvia Castro Puig, Pere Vanrell Beltran.
  • Nurses of the world. Autores: Marjorie Liliana Ortega Sanchez, Ylona Grynyshak, Dayana Nahomy Sánchez Campoverde.
  • Infermeres sense fronteres. Donar visibilitat al treball de las infermeres en los camps de refugiats. Autores: Andrea Castells Solé, Beatriz Ferreira Mendez Moreira de Carvalho, Sonia Leon Montserrat.
  • Students Visibles. Potencialització i visibilització del rol de l‘estudiant d’infermeria a través de les xarxes socials. Autores: Queeny Lei Beloso Castillo.
  • Revisió bibliogràfica de les intervencions dirigides a la disminució de l’autoestigma que pateixen les persones amb un TMG. Autores: Anna Navarro Esquerda.
  • Disseny d’una intervenció multifamiliar en les cures informals de pacients amb esquizofrènia. Autores: Vanesa Esteban Holgado.

Categories


Etiquetes