Gimbernat ofereix a tots els membres de la comunitat (alumnes, Personal Docent i Investigador, i Personal d'Administració i Serveis) els beneficis de la subscripció a Microsoft Imagine Academy, un programa dirigit exclusivament a les organitzacions que tenen com a activitat principal la docència (en l'àmbit de la formació professional, Batxillerat i Universitat).

Un d'aquests beneficis és la possibilitat d'utilitzar les darreres versions de les eines de Microsoft Office: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Skype professional, entre d'altres. Els membres de la comunitat poden accedir a les últimes versions de tot aquest programari a través del que es coneix com Office 365, permetent instal·lar aquestes aplicacions en 5 equips PC o Mac, en 5 tauletes i en 5 smartphones simultàniament. A més, poden gaudir d'1 terabyte d'espai d'emmagatzematge gratuït en el núvol a través d'One Drive.

Per accedir a tot el programari del paquet i configurar One Drive cal entrar al portal de l'Office 365 utilitzant les següents claus:

Nom d'usuari: la vostra adreça de correu electrònic de Gimbernat (la institucional)

Contrasenya: les que se us ha facilitat a través de la vostra secretaria.

Si no heu rebut la contrasenya, i/o si teniu alguna incidència, podeu contactar per correu electrònic amb el servei de suport: retdi@eug.es


Categories