Si el proper curs 19/20 vols iniciar un Grau Oficial Universitari en Infermeria, Fisioteràpia o Enginyeria Informàtica (Campus de Sant Cugat), volem posar a la teva disposició tota la informació que necessitis per ajudar-te a triar el teu futur acadèmic i professional.

A les Escoles Universitàries Gimbernat, a més de gaudir de formació d'alt nivell, des del primer dia rebràs una atenció personalitzada.

Només has de realitzar la preinscripció universitària online del 19 al 20 de setembre a través de l'Oficina de Preinscripció Universitària de la Generalitat de Catalunya.

Per a dur a terme la preinscripció, hauràs de registrar-te amb el teu identificador d'usuari (DNI, NIE o Passaport) i seleccionar els graus universitaris que desitges realitzar, per ordre de preferència, indicant el codi d'estudi, com es mostra a continuació.

Codis dels nostres Graus Universitaris

Una vegada realitzada la preinscripció, i sempre que el termini estigui obert, podràs modificar les teves preferències. Quan s'assignin les places, es tindrà en compte l'última modificació introduïda.

Pots ampliar la informació sobre aquest tema en el CANAL D'UNIVERSITATS de la Generalitat de Catalunya


Categories