Termes i Condicions d’Ús

AVÍS LEGAL

 

L'informem que el responsable d'aquest Lloc Web és:

 

Aquest nom de domini no pot ser utilitzat en connexió amb altres continguts, productes o serveis que no siguin titularitat de l'Entitat ni de cap manera que pugui causar confusió entre els usuaris finals o el descrèdit de l'Entitat.

 

TERMES I CONDICIONS D'ÚS

 

Introducció  

El present document, així com els esmentats en ell, estableix les condicions per les quals es regeix l'ús de la següent pàgina web (en endavant, les "Condicions"): https://www.eug.es/ i tots els webs derivades de la mateixa que continguin aquest domini.

Li preguem que llegeixi atentament les presents Condicions, l'Avís Legal, la nostra Política de Cookies i la nostra política de privacitat (conjuntament, les "Polítiques de Protecció de Dades") abans d'usar aquesta pàgina web. En utilitzar el present Lloc Web vostè consenteix expressament quedar vinculat per aquestes Condicions i per les nostres Polítiques de Protecció de Dades, per la qual cosa, si no està d'acord amb les mateixes, no ha d'usar aquesta pàgina web. Si té alguna pregunta relacionada amb les Condicions o les Polítiques de Protecció de Dades pot posar-se en contacte amb nosaltres a través del nostre formulari de contacte o del correu electrònic.

Condicions d'ús