El passat 24 de maig va tenir lloc la V Edició del Open Thinking Day a l’espai Vita de Sant Cugat del Vallès. Després de cinc edicions del programa en emprenedoria i innovació en infermeria, de l’Escola Universitària d’Infermeria Gimbernat, el concurs es consolida com a un habitual en l’agenda de la emprenedoria en salut. Aquest any el tribunal del concurs ha estat format per la Sra. Carme Mitjans (YUZZ - Fundació Sant Cugat Actiu), el Sr. Pedro Olivares (Salto con red), la Sra. Itziar Blasco (MC- startup Barcelona - Barcelona Activa), el Sr. Jordi Fabrega, (Biocat), el Sr. Frederich Llordachs (Doctoralia), el Sr. Pere Català (Innovació & Development – Esadecreapolis), el Sr. Davide  Rovera (Manager EWorks – ESADE), el Sr. Xavi Sarda ( Escoles Universitaries Gimbernat) i la Sr. Mercè Muñoz (Coordinadora del Programa Open Thinking - EUI Gimbernat).

Dels 24 projectes del curs acadèmic 2016-2017 de la EUI Gimbernat, sis projectes van ser seleccionats com a finalistes. Els tres projectes guanyadors de la V Edició del Open Thinking Day 2016-2017 van ser atorgats a:

  • Incucalm-GTC; Marta Bermúdez Mateu, Alicia González Gallardo, Ariadna Martorell Masià, Helena pascual Oriol.
  • CareTAB; Silvia Campos García, Núria Guijarro Cuerva, Asunción Núñez González, Mónica Sánchez Martínez.
  • T-Clan, el pijama intel·ligent; Ainhoa Cosa Pradas, Noelia Diego, laura González, Cristian Iglesia Varela.

Segons la coordinadora del Programa Open Thinking, la Sra. Mercè Muñoz, el programa potencia l'esperit emprenedor i el talent de futurs professionals d'Infermeria, proporcionant l'ajuda necessària per dissenyar un producte relacionat amb el món de la salut. Afirma que el Open Thinking Day es consolida com el dia on els projectes son defensats davant un tribunal d’experts i el moment en que els projectes són presentats en públic.


Categorías


Etiquetas